FC Den Bosch trakteert tegen FC Dordrecht

FC Den Bosch neemt het op maandag 21 april aanstaande in de laatste reguliere thuiscompetitiewedstrijd van dit seizoen op tegen FC Dordrecht. Beide ploegen verschijnen die dag om 14.30 uur aan de aftrap in BrainWash Stadion De Vliert. Tijdens deze tweede paasdag heeft FC Den Bosch enkele leuke activiteiten en kortingen gepland voor het Bossche publiek.

Zo is het voor FC Den Bosch-supporters mogelijk om voor deze topwedstrijd toegangskaarten aan te schaffen voor € 10,- per stuk, terwijl jeugd tot en met 14 jaar slechts € 5,- voor een wedstrijdkaart betaalt. Deze prijzen gelden voor alle tribunes, met uitzondering van de hoofdtribune, waar de tarieven € 15,- voor volwassenen zijn en € 10,- voor jeugd tot en met 14 jaar.
Lees verder ›

CDA Den Bosch wil duidelijkheid over videoschermen in stad tijdens WK

De raadsfracties van het CDA en de Bossche Groenen in Den Bosch maken zich zorgen over de plaatsing van videoschermen tijdens het WK voetbal deze zomer. Dat meldt het CDA op de website. Aanleiding is het EK van Twee jaar geleden. Toen was er onduidelijkheid hierover en dat willen de fracties nu voorkomen.

Het CDA en De Groenen willen nu van het gemeentebestuur weten of er al initiatieven voor de schermen zijn tijdens het WK deze zomer en of de gemeente op tijd in gesprek gaat met de aanvragers.
Lees verder ›

FC Den Bosch verlengt contract Alexander Mols

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Alexander Mols (22) over een tweejarig contract, opgebouwd uit een eenjarige overeenkomst, met een optie aan Bossche zijde voor verlenging met nog een seizoen.

Directeur Fred van der Hoorn over het verlengen van de overeenkomst met Alexander Mols: ,,Alexander is een aanvallend ingestelde speler die nog dagelijks progressie boekt. Met zijn snelheid en doelgerichtheid is hij in staat om voor veel dreiging te zorgen richting de tegenstander. Alexander kan zowel op de flanken als in het centrum uit de voeten en beschikt over een absolute wil om te slagen. Als technisch kader zien we zijn ontwikkeling met veel vertrouwen tegemoet en wensen we hem ook in de toekomst veel succes toe bij FC Den Bosch!”

Alexander Mols is geboren op 13 augustus 1991 in Veghel. Hij genoot zijn gehele opleiding bij Blauw Geel ‘38/ JUMBO, behoudens een uitstapje van een seizoen als eerstejaars A-junior bij Willem II. Als jeugdspeler bij Blauw Geel won hij tweemaal (als B- en als A-junior) met overmacht de Coen Dillen Trofee als meest scorende aanvaller van de provincie Noord-Brabant. Afgelopen zomer voegde Mols zich bij de selectie van FC Den Bosch. Tot op heden heeft hij 21 wedstrijden in de Bossche hoofdmacht gespeeld, waarin hij zes keer tot scoren kwam.

HC Den Bosch wint titel, SCHC eindigt 2e

20140413-145559.jpg

20140413-145622.jpg

20140413-145647.jpg

HC Den Bosch wint van SCHC: 4-2

HC Den Bosch heeft zaterdag de eerste wedstrijd van de finale tegen SCHC uit Bilthoven gewonnen. De dames waren de gastploeg met 4-2 de baas.

De gastploeg SCHC kwam vroeg op voorsprong in de eerste finale tegen HC Den Bosch. Na 3 minuten opende Maike Stöckel met de 0-1. Den Bosch kwam 6 minuten later dankzij een treffer van Lidewij Welten op gelijke hoogte: 1-1.

In de twintigste minuut kwamen de dames van de thuisploeg, na de tweede Bossche corner, op voorsprong dankzij de 2-1 van Paumen. De voorsprong duurde 12 minuten, uit een strafcorner werd door Roos Drost de gelijkmaker gescoord: 2-2.

2e helft
Na de rust kwam HC Den Bosch opnieuw op voorsprong dankzij een doelpunt van Maartje Krekelaar: 3-2. Twee minuten voor tijd maakt Maartje Goderie de 4-2.

De return is zondag in Bilthoven.