Beelden Tweede Wereldoorlog in Den Bosch 1940 – 1949

Vermaak in de Action (column Jan Hanegraaf)

Een nieuwe ervaring rijker, zo maar… ineens!

Op een vrije woensdagmiddag loop je ongedwongen een filiaal van de Action binnen, uit pure nieuwsgierigheid.

Ik had er net een wandelingetje van een kleine twintig kilometer op zitten en mijn intelligente telefoon vertelde me via de app ,die dit soort dingen voor me in de gaten houd, dat mijn tijd een recordtijd was en dat de afstand helemaal niet verkeerd was. Ik was dus vrij goed gehumeurd en eigenlijk ook best lekker ontspannen. Ik zat inmiddels in mijn trouwe bolide en reed er net voorbij, en had zoiets van: ‘ Eens even binnen kijken, je weet maar nooit!’
Lees verder ›

Dames HC Den Bosch worden donderdagavond gehuldigd op stadhuis

De dames van HC Den Bosch worden donderdagavond 24 april om 19.00 uur op het bordes van het Stadhuis op de Markt gehuldigd.

De dames van het eerste elftal werden zondag 13 april voor de 15e keer kampioen, nadat ze de wedstrijd tegen SCHC wonnen. De Bossche ploeg is ook landskampioen in de zaal geworden en eindigde als tweede in de Europacup.

Het zal de laatste huldiging voor Maartje Goderie zijn, zij zette een punt achter haar carrière.

FC Den Bosch trakteert tegen FC Dordrecht

FC Den Bosch neemt het op maandag 21 april aanstaande in de laatste reguliere thuiscompetitiewedstrijd van dit seizoen op tegen FC Dordrecht. Beide ploegen verschijnen die dag om 14.30 uur aan de aftrap in BrainWash Stadion De Vliert. Tijdens deze tweede paasdag heeft FC Den Bosch enkele leuke activiteiten en kortingen gepland voor het Bossche publiek.

Zo is het voor FC Den Bosch-supporters mogelijk om voor deze topwedstrijd toegangskaarten aan te schaffen voor € 10,- per stuk, terwijl jeugd tot en met 14 jaar slechts € 5,- voor een wedstrijdkaart betaalt. Deze prijzen gelden voor alle tribunes, met uitzondering van de hoofdtribune, waar de tarieven € 15,- voor volwassenen zijn en € 10,- voor jeugd tot en met 14 jaar.
Lees verder ›

CDA Den Bosch wil duidelijkheid over videoschermen in stad tijdens WK

De raadsfracties van het CDA en de Bossche Groenen in Den Bosch maken zich zorgen over de plaatsing van videoschermen tijdens het WK voetbal deze zomer. Dat meldt het CDA op de website. Aanleiding is het EK van Twee jaar geleden. Toen was er onduidelijkheid hierover en dat willen de fracties nu voorkomen.

Het CDA en De Groenen willen nu van het gemeentebestuur weten of er al initiatieven voor de schermen zijn tijdens het WK deze zomer en of de gemeente op tijd in gesprek gaat met de aanvragers.
Lees verder ›