KeinderKwèk in Oeteldonk: meld je aan

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Op zondagmiddag 15 november 2015 zal in het Theater aan de Parade de Jeugdprinsengroepverkiezing en de Keinderkwèk gehouden worden. De Keinderkwèk is voor alle kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar. Je kunt alleen, in een groep of bijvoorbeeld met de hele klas een carnavalslied maken met een nieuwe tekst op een bestaande carnavalsmelodie.

Ook dit jaar kan er weer gekozen worden voor een geheel eigen inbreng. Je mag onder begeleiding van je eigen orkest/carnavalsclub jouw geschreven liedje ten gehore brengen op het Keinderkwèkpodium. Wie weet gaat jouw liedje wel een echte Oeteldonkse kraker worden die tijdens carnaval overal te horen is. Alles is mogelijk alleen het meezingen met een geluidsband is niet toegestaan en de deelnemers mogen niet ouder zijn dan 12 jaar.

Inschrijven voor de Keinderkwèk kan alleen via de jeugdpagina op de website van de Oeteldonksche Club (www.oeteldonk.org). Hier staan ook de spelregels vermeld.

Belangrijkste is dat er 9 keuzemogelijkheden zijn, maar dat ieder mogelijkheid maar 2 keer kan worden gekozen. Daarnaast kunnen er maar maximaal 11 groepen/carnavalsclubs deelnemen. Houdt er dus rekening mee dat hoe langer je wacht hoe minder keuze er kan zijn en je de kans loopt dat er al 11 aanmeldingen zijn.

De inschrijving start op dinsdag 8 september 2015 om 11:11 uur via www.oeteldonk.org.

Dus, wil jij de hoofdrol spelen binnen jeugdig Oeteldonk of de Keinderkwèk winnen schrijf je dan in en doe mee!!!

Aangepast: 4 september 2015 - 19:49
Delen:
Deel KeinderKwèk in Oeteldonk: meld je aan naar Google+