FC Den Bosch verder met Jeremy Fernandes

Den Bosch Nieuws

Jeremy-Fernandes-720

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Jeremy Fernandes (20) over een contract tot de zomer van 2017, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog twee seizoenen.

Trainer/coach Wiljan Vloet over Fernandes: “Ik ben ontzettend blij dat we een overeenkomst hebben afgesloten met Jeremy Fernandes. Jeremy is een zeer talentvolle centrale verdediger die volop in ontwikkeling is. Hij beschikt over veel sprong- en duelkracht, heeft snelheid en beschikt over een uitstekende inspeelpass. Door veel in actie te komen tijdens wedstrijden zal hij zich blijven ontwikkelen. We zien als technisch kader veel progressie en zijn benieuwd waar zijn absolute top ligt.”

Aangepast: 19 april 2016 - 12:56
Delen:
Deel FC Den Bosch verder met Jeremy Fernandes naar Google+