17e titel voor dames HC Den Bosch

DEN BOSCH – De hockeydames van Den Bosch zijn zaterdag 7 mei opnieuw kampioen geworden. De tweede finalewedstrijd in de serie van drie werd ook door de Bosschenaren gewonnen. Door net als in de eerste wedstrijd van Amsterdam te winnen met één doelpunt, pakte Den Bosch de titel.

Den Bosch zal onderhand de prijzenkast moeten uitbreiden, maar ook enkele speelsters hebben of krijgen dubbele cijfers achter de naam: Maartje Paumen haalde haar 10e titel binnen, Lidewij Welten haar 9e en Lieke Hulsen haar 7e. Voor de 16-jarige Yibbi Jansen was het haar eerste. ‘In de jeugd ben ik 2 keer landskampioen geworden, maar dit is net een stapje hoger allemaal. Fantastisch. Zo gaaf om mee te maken’, zegt Jansen tegen Hockey.nl.

| Aangepast: 8 mei 2016 - 08:35
Delen:
Deel 17e titel voor dames HC Den Bosch naar Google+