Assistent-trainer Paul Beekmans blijft bij FC Den Bosch

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Paul Beekmans over de verlenging van zijn contract als assistent-trainer voor de duur van één seizoen. De 34-jarige Vughtenaar is zodoende ook aankomend seizoen als assistent van trainer/coach Wiljan Vloet aan de Bossche club verbonden.

Directeur Edward van Wonderen is zeer content met het aanblijven van Paul Beekmans als assistent-trainer. Beekmans is door zijn voetbalervaring, gedrevenheid en kennis van de club een waardevolle aanwinst voor FC Den Bosch. “Paul heeft een sterk analytisch inzicht, ziet het trainerschap als een mooie volgende stap in zijn carrière en wil de club graag ondersteunen in haar sportieve ambities. Als club zijn wij overtuigd van zijn kwaliteiten en kijken wij er naar uit om hem als jongen van de regio te begeleiden in zijn trainersloopbaan.”

Aangepast: 2 juni 2016 - 19:17
Delen:
Deel Assistent-trainer Paul Beekmans blijft bij FC Den Bosch naar Google+