Bart Biemans voor twee jaar vastgelegd bij FC Den Bosch

Den Bosch Nieuws

FC Den Bosch heeft een overeenstemming bereikt met verdediger Bart Biemans. Biemans heeft een contract voor twee jaar getekend.

Afgelopen seizoen speelde Biemans al op huurbasis voor de Bossche ploeg en was goed voor 16 wedstrijden. Biemans kwam tot op heden tot 203 optredens in het betaalde voetbal, waarin hij 20 keer tot scoren kwam waarvan 4 doelpunten voor FC Den Bosch.

Edward van Wonderen over de overeenstemming: “Bart Biemans is een ervaren verdediger, die afgelopen seizoen al zijn meerwaarde bij FC Den Bosch heeft laten zien. Hij is zowel mentaal als fysiek sterk en heeft een goed spelinzicht. Bart is een gedreven speler die het afgelopen half jaar al kennis heeft kunnen maken met de club. Ik ben erg blij dat we een speler als Bart twee jaar voor de club kunnen behouden. Ik kijk ernaar uit om hem ook de komende seizoenen in het shirt van FC Den Bosch te zien spelen!”

Aangepast: 29 juni 2016 - 22:47
Delen:
Deel Bart Biemans voor twee jaar vastgelegd bij FC Den Bosch naar Google+