FC Den Bosch trakteert op vrijdag 9 december tegen Helmond Sport

DEN BOSCH – Op vrijdag 9 december aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in Timmermans Infra Stadion De Vliert de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Het is de laatste thuiswedstrijd van de Bossche club voor de winterstop, een duel dat FC Den Bosch traditiegetrouw aangrijpt om te trakteren richting haar supporters, als blijk van waardering voor hun trouwe steun.

Twee wedstrijdkaarten halen, één betalen
Ter afsluiting van de eerste seizoenhelft in Timmermans Infra Stadion De Vliert heeft FC Den Bosch in samenwerking met diverse partners een aantrekkelijke ticketingactie opgesteld voor haar fans rond het duel van aanstaande vrijdag. FC Den Bosch-supporters krijgen bij de Brabantse derby tegen Helmond Sport twee wedstrijdkaarten voor de prijs van één!

De prijs van twee toegangskaarten bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune achter het doel, evenals voor de M-side op de lange zijde (50% korting; de normale prijs bedraagt € 25,00). Voor de eretribune is de prijs van twee toegangskaarten vastgesteld op € 22,50 (50% korting; de normale prijs bedraagt € 45,00). Toegangskaarten kunnen in de voorverkoop tot en met donderdag 8 december online worden gekocht via www.fcdenbosch.nl/tickets of via de administratie van de club tijdens kantooruren. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.45 uur geopend en kunnen er op basis van een regio gebonden legitimatiebewijs toegangskaarten worden aangeschaft.

Maatschappelijke betrokkenheid
FC Den Bosch heeft de traditie om bij elke thuiswedstrijd een podium te bieden aan een of meerdere (maatschappelijke) groeperingen. Zij benadrukt bij iedere thuiswedstrijd haar intenties om meer te zijn dan alleen een voetbalclub. FC Den Bosch is zeer verheugd om vrijdag gastheer te mogen zijn voor onder meer leden en vrijwilligers van N.I.V.O.-Sparta, Cello en de Voedselbank uit de Bommelerwaard. Verder vindt er voor de wedstrijd een nieuw duel binnen de FC Den Bosch Schoolcup plaats, zetten we in samenwerking met het Jeroen Bosch Ziekenhuis weer een kind met familie in het zonnetje en bieden we diverse senioren een geheel verzorgde voetbalavond aan in de Businessclub.

Oud-spelers FC Den Bosch te gast
Rond de wedstrijd vinden er vrijdag enkele leuke activiteiten plaats. Zo zal DJ Luke optreden in het supportershome voor en na de wedstrijd, begroet FC Den Bosch ruim dertig oud-spelers in de Businessclub, krijgen supporters bij het betreden van het stadion een blauwwitte verrassing uitgereikt en nog veel meer.

FC Den Bosch roept al haar supporters op om op vrijdag 9 december in het blauwwit naar het stadion te komen. Onder de seizoenkaarthouders met een ‘Heya Den Bosch-fansjaal’ verloot de club in de rust een speciaal VIP-arrangement. Op naar een mooie voetbalavond in Timmermans Infra Stadion De Vliert!

Aangepast: 6 december 2016 - 18:37
Delen:
Deel FC Den Bosch trakteert op vrijdag 9 december tegen Helmond Sport naar Google+