Laatste keer veurgevel versierwedstrijd in Oeteldonk

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – De veurgevels worden voorafgaand aan carnaval in Oeteldonk altijd versierd, met een wedstrijd eraan gekoppeld. Het wedstrijdelement gaat echter verdwijnen. Daarmee is de komende wedstrijd de laatste, aldus de Oeteldonksche Club op haar website.

“In al haar wijsheid heeft de commissie besloten om een andere invulling te geven aan het versieren van de stad, het wedstrijdelement komt daarmee te vervallen.” Het is nog niet duidelijk hoe het na de komende carnaval verder gaat. “Daar gaan we jullie nog over infomeren. Wilt u dus voor de allerlaatste keer kans maken op de felbegeerde prijzen, versier dan met carnaval (zoals altijd) uw gevel!”

Aanmelden voor de wedstrijd kan via: Veurgevel@oeteldonk.org.”

Delen:
Deel Laatste keer veurgevel versierwedstrijd in Oeteldonk naar Google+