G-voetbaltoernooi in FC Den Bosch-stadion geslaagd

DEN BOSCH – Op zaterdag 17 december hebben zestien verschillende G-voetbalteams uit de regi het tijdens een leuke, sportieve dag op het hoofdveld in het FC Den Bosch-stadion tegen elkaar opgenomen in een 7-tegen-7 voetbaltoernooi. De teams werden naast hun eigen trainer(s) ook gecoacht en begeleid door trainers, spelers en stafleden van het eerste elftal van FC Den Bosch. De dag werd opgesplitst in twee delen. Het jeugdtoernooi vond in de ochtend plaats en het seniorentoernooi in de middag. Deze dag stond niet in het teken van winnen of verliezen, maar sportiviteit en spelplezier.

Het ochtendtoernooi begon met een gezamenlijke warming-up onder leiding van assistent-trainer Jan van Grinsven. Voordat de teams zich opstelden om van start te gaan werd er eerst nog een leuke groepsfoto gemaakt, waarna het eerste fluitsignaal klonk. Er werd door alle teams zeer sportief gevoetbald, de sfeer was goed en er werden door de deelnemende teams veel doelpunten gemaakt.

Tijdens het middagtoernooi ontving FC Den Bosch de seniorenelftallen. Ook zij begonnen met een warming-up, ditmaal in groepjes, onder begeleiding van de spelers van FC Den Bosch. Nadat ook deze enthousiaste groepen sporters waren opgewarmd, konden zij zich opstellen voor de groepsfoto en zich klaarmaken voor de eerste speelronde.

Op deze dag werden er echter niet alleen onderlinge wedstrijden gespeeld. Onder begeleiding van de spelers van de club waren er op een deel van het speelveld ook verschillende voetbaloefeningen

georganiseerd. Samen met de selectie van FC Den Bosch gingen de deelnemende spelers aan de slag om hun voetbalkwaliteiten op sportieve wijze te verbeteren.

Na afloop van deze geslaagde voetbaldag ontvingen alle spelers ter herinnering aan het toernooi een deelnemerscertificaat van FC Den Bosch, een ‘Heya Den Bosch-fansjaal’ en een blauwwitte kerstmuts. Verder kregen zij een bijzondere FC Den Bosch-medaille als aandenken aan het toernooi.

FC Den Bosch bedankt alle deelnemers, begeleiders, trainers en vrijwilligers voor hun komst en inzet tijdens het toernooi. FC Den Bosch is verheugd dat zij als gastheer heeft mogen optreden en is content dat zij samen met alle deelnemers kan terugkijken op een zeer geslaagde voetbaldag.

Aangepast: 23 december 2016 - 16:50
Delen:
Deel G-voetbaltoernooi in FC Den Bosch-stadion geslaagd naar Google+