Mats Deijl naar eerste elftal FC Den Bosch

Mats Deijl is toegevoegd aan de selectie van FC Den Bosch. De talentvolle 19-jarige multifunctionele verdediger stroomt per heden door vanuit Jong FC Den Bosch, waar hij sinds dit seizoen onderdeel van uitmaakte.

Vanaf het seizoen 2014-2015 speelde hij in de jeugdopleiding van FC Den Bosch. In totaal maakte Deijl dit seizoen al vijf keer onderdeel uit van de Bossche wedstrijdselectie. Hij kwam daarbij tot één invalbeurt, tijdens de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen Fortuna Sittard (0-4).

Trainer/coach Wiljan Vloet is zeer content met de doorstroming van Mats Deijl naar de Bossche hoofdmacht: “Mats is een speler die op meerdere posities op het veld uit de voeten kan. Hij kan zowel als centrale verdediger, rechtsback en ook nog als verdedigende middenvelder spelen. Hij heeft al meerdere keren meegetraind met het eerste elftal en daarbij laten zien dat hij meekan met het niveau. Het is mooi om te zien dat, terwijl het spel van FC Den Bosch steeds beter wordt, er toch nog jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding aanhaken en meegroeien met het steeds hoger wordende niveau. Waar eerder jongens als Luuk Brouwers, Sam Kersten en Zija Azizov aansloten bij de selectie, was het nu tijd voor Mats om deze stap te maken.”

Aangepast: 4 januari 2017 - 19:43
Delen:
Deel Mats Deijl naar eerste elftal FC Den Bosch naar Google+