Grote Optocht in Oeteldonk weer ‘ouderwets’ over de Graafseweg

Den Bosch Nieuws

OETELDONK – Na jaren van omrijden zal de optocht in 2017 voor het eerst in jaren weer via de Graafseweg de straten van Oeteldonk inrijden. De afgelopen jaren liep de route via de Lagelandstraat, Merwedelaan en Rijnstraat.

Minister van Tochten Helma van Leeuwe is blij met de terugkeer van de Graafseweg in de route. ”Het is super om weer over de Graafseweg te gaan, want het is de mooiste manier om de stad binnen te komen. Het hoort gewoon bij de optocht”, aldus de minister op de website van de Oeteldonksche Club.

Route
Door de terugkomst van de Graafseweg ziet de volledige route er als volgt uit: Van Grobbendoncklaan (opstellen), Graafseweg, Hinthamereinde, Hinthamerstraat, Torenstraat, Parade, Triniteitsstraat, Oude Dieze, Verwerstraat, Achter het Stadhuis, Achter het Verguld Harnas, Vughterstraat, Schapenmarkt, Markt, Marktstraat (ontbinding).

Aanmelden
De optocht bestaat ook dit jaar uit wagens, grote groepen, kleine groepen en individuele deelnemers. Wil je alleen of met een groep deelnemen? Bekijk alle info over aanmelden voor de Grote Optocht.

Bron: Oeteldonksche Club

Aangepast: 6 januari 2017 - 18:42
Delen:
Deel Grote Optocht in Oeteldonk weer ‘ouderwets’ over de Graafseweg naar Google+