Richard van der Lee vertrekt bij Brabant United

Richard van der Lee gaat Brabant United verlaten. Van der Lee was trainer van de D<13 en vervulde daarnaast de functie van manager jeugdopleiding. Van der Lee maakt de overstap naar de Vitesse Voetbal Academie en gaat daar per 1 februari aan de slag in de functie van voetbalontwikkelaar. Van der Lee over zijn vertrek: “Ik heb drie seizoenen met veel plezier bij Brabant United gewerkt. De functie van voetbalontwikkelaar zie ik als een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben trots dat Vitesse mij voor deze functie heeft benaderd en ben blij dat FC Den Bosch mij deze uitdaging gunt. Ik wil iedereen binnen Brabant United bedanken voor de prettige samenwerking.”

Aangepast: 16 januari 2017 - 20:33
Delen:
Deel Richard van der Lee vertrekt bij Brabant United naar Google+