Wally Pennings versterkt jeugdopleiding FC Den Bosch

Wally Pennings komt de jeugdopleiding met ingang van 1 februari versterken. Wally Pennings heeft een rijk verleden bij FC Den Bosch en was in verschillende functies aan de Bossche jeugdopleiding verbonden. Zo was hij tussen 1995 en 2001 als jeugdscout werkzaam en vervulde hij vervolgens tot 2014 de functie van jeugdcoördinator. Wally Pennings gaat opnieuw als coördinator van de jeugdopleiding aan de slag.

Wally Pennings: “Ik ben ontzettend blij om weer onderdeel te mogen uitmaken van de jeugdopleiding. Het voelt als thuiskomen. FC Den Bosch streeft binnen haar sportieve beleid naar een regionaal getint elftal met een herkenbare speelstijl. De jeugdopleiding speelt hierbij een belangrijke rol en vormt een stevig fundament. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle spelers en heb veel zin om aan de slag te gaan.”

Aangepast: 16 januari 2017 - 20:32
Delen:
Deel Wally Pennings versterkt jeugdopleiding FC Den Bosch naar Google+