Thema 64e Hots-Knots-Rit: HotsKnotsGekke Vogels

DEN BOSCH – Het thema van de Hots-Knots-Rit in Oeteldonk is bekend. Dit jaar wordt de rally verreden in het thema HotsKnotsGekke Vogels.

Het is de 64e keer dat de rally door de straten van Oeteldonk en de omliggende moerrassen verreden wordt. Dit jaar wordt tijdens de rit gelet op de equipes in de ‘Durskes-klasse’. In de voorgaande edities bleken nog wel eens niet-Durskes in een voertuig te zitten:

“Zonder twijfel is het durskes-klassement het kleurrijkste, gezelligste, liefste, leukste klassement waar de organisatie prijzen aan mag uitreiken.
Dit klassement is echter onderwerp van discussie geworden bij deelnemers en organisatie. Er is in het verleden geconstateerd dat auto’s van durskes-equipes weleens niet-durskes aan boord hebben en dat is natuurlijk niet eerlijk.

Om zoveel mogelijk gelijke kansen tussen deelnemende dames te waarborgen vindt de organisatie het belangrijk na te gaan of de durskes-equipes inderdaad de gehele rit uitsluitend uit durskes-dames-meisjes bestaat. Hierop zal gedurende de rit worden gecontroleerd.
Indien de organisatie vindt dat een deelnemende auto niet de juiste “samenstelling” heeft, dan worden de betreffende inschrijvers niet in het speciale durskes-klassement opgenomen. “, aldus de website.

Bron: Hots-Knots-Rit website.

Aangepast: 20 januari 2017 - 16:15
Delen:
Deel Thema 64e Hots-Knots-Rit: HotsKnotsGekke Vogels naar Google+