Mee op surveillance met Politie Den Bosch

DEN BOSCH – Hoofdagenten Liselotte en Bart van de politie in Den Bosch nemen jou maandag 20 februari mee op surveillance. Niet letterlijk achterin hun politievoertuig, maar via Facebook. Tijdens de ‘live’ volgdienst wil het duo de volgers van hun Facebook-pagina ‘meenemen’ tijdens een avonddienst van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Met de live ‘volgdienst’ wil de politie meer inzage geven in onze werkzaamheden. “Tijdens deze dienst zullen de meldingen, voor zover dat mogelijk is (gelet op de privacy), hier gepost worden en zal de pagina actief worden uitgelezen en bijgewerkt”, laten Liselotte en Bart weten in een Facebook-post.

Vragen?

Het is tijdens de surveillance mogelijk om vragen te stellen. “Heb je tijdens deze dienst vragen, stel ze gerust onder een geplaatst bericht. Wij proberen hier zo snel mogelijk reactie op te geven. Wil je melding doen gaat dat uiteraard via 0900-8844 of bij spoed/heterdaad, 112!”

Delen:
Deel Mee op surveillance met Politie Den Bosch naar Google+