Lange Teen voor Marcel van Zwam

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Marcel van Zwam van Feestcafé La La Laa heeft dit jaar de Lange Teen ontvangen. Tijdens de jaarlijkse Poemiekavond werd de merkwaardige onderscheiding overhandigd voor zijn aandeel rondom 11/11 en het kwekfestijn. Van Zwam wilde vanaf de Sint-Jan de kiel van zijn overleden vader laten neerkomen. Hiervoor was een diefstal van de kiel in scène gezet, waarna Facebook en regionale media op zoek gingen naar de kiel. Toen bleek dat de Oeteldonksche Club niet mee wilde werken aan het laten afdalen van het kledingstuk, werd de band tussen de OC en Van Zwam wat slechter. Inmiddels is deze weer hersteld, is te lezen op de website van de Oeteldonksche Club.

Oeteldonkers die eerder de Lange Teen ontvingen zijn o.a.: Frans Reijner (oud Minister President Oeteldonksche Club), Hans Tervoort (creatief brein en entertainer), Jan Hoskam (wethouder gemeente ‘s-Hertogenbosch).

Aangepast: 17 februari 2017 - 15:59
Delen:
Deel Lange Teen voor Marcel van Zwam naar Google+