FC Den Bosch contracteert Konrad Sikking

FC Den Bosch en Konrad Sikking hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van twee seizoenen met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen. De overeenkomst gaat in op 1 juli 2018. Sikking maakte afgelopen seizoen al deel uit van de selectie van FC Den Bosch en is nu tot de zomer van 2020 aan de club verbonden.

Konrad Sikking is geboren op 1 september 1998 en begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij RKVV Emplina, waarna hij uiteindelijk in de jeugdopleiding van FC Den Bosch terechtkwam. De doelman stond afgelopen seizoen onder de lat bij Jong FC Den Bosch en zat geregeld bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal.

Trainer/coach Wil Boessen over het vastleggen van Konrad Sikking: “Konrad is een gemotiveerde, talentvolle keeper die enorm gedreven is om zijn kwaliteiten te verbeteren. Hij is in staat om gedisciplineerd te werken en zo door te groeien naar een hoger niveau. We kijken er naar uit om die ontwikkeling samen met hem door te maken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch. We kijken er als technische staf naar uit om samen met hem aan de slag te gaan.”

| Aangepast: 19 June 2018 - 07:52
Delen:
Deel FC Den Bosch contracteert Konrad Sikking naar Google+