Inschrijving 59e Kwekfestijn van start

De inschrijving voor het 59e Kwèkfestijn is geopend. Sinds zondag 1 oktober kunnen clubs, vrienden en andere groepen (of individuele) zich aanmelden voor de strijd om het winnende lied in Oeteldonk. De inschrijving is ook dit jaar weer schriftelijk of digitaal.

Schriftelijk
Het formulier voor de schriftelijke inschrijving is af te halen tijdens openingstijden in het Theater aan de Parade. Het inleveren vindt plaats op 22 oktober 2017 tussen 15.11 – 17.11 bij Café Plaats Royaal.

Digitaal
Het digitaal inschrijfformulier voor het Kwekfestijn is geopend van 1 oktober 2017 tot en met 22 oktober 2017 om 17.11 uur. Let op dat je de inschrijving volledig indient: “Bij het online verzenden van het inschrijfformulier is het verplicht om het refrein, de bladmuziek en de tekst mee te zenden. De bladmuziek en de tekst dienen beiden in een aparte PDF geupload te worden. De commissie zal zorgen dat deze vermenigvuldigd wordt voor de jury e.d.”, aldus de OC.

De lijst met deelnemers wordt 23 oktober bekendgemaakt via de website van de Oeteldonksche Club. Het Kwékfestijn wordt dit jaar weer ‘ouderwets’ in de Pleinzaal gehouden, na een jaar in een tent op de Parade vanwege asbest in het Theater aan de Parade.

Bron: oeteldonkscheclub.org

Houdt de website van de Oeteldonksche Club in de gaten voor de meest recente informatie.

| Aangepast: 2 oktober 2017 - 12:38
Delen:
Deel Inschrijving 59e Kwekfestijn van start naar Google+