Oranje Zwart – HC Den Bosch: 2-0 [foto’s]

Den Bosch Nieuws

De hockeyers van Oranje Zwart hadden vrijdagavond een zware dobber aan gastploeg HC Den Bosch. Nadat het in de eerste helft al was begonnen met druppelen, kwam de tweede helft de regen met bakken naar beneden. “Dat maakt het veld enorm zwaar en dan is het moeilijk om een hoog tempo te spelen”, zei aanvaller Rob Reckers tegen Omroep Brabant. “Daarnaast hield Den Bosch de ruimte achterin klein, wat het voor ons moeilijk maakte.”

De Eindhovenaren speelden in de stromende regen vooral op het deel van de tegenstander, maar kwamen niet verder dan een 2-0. De enige treffers kwamen van Mink van der Weerden en zijn ploeggenoot Rob Reckers. Den Bosch kreeg een kans met een strafcorner, maar de bal kwam op de doelpaal.

 

| Aangepast: 6 oktober 2012 - 00:13
Delen:
Deel Oranje Zwart – HC Den Bosch: 2-0 [foto’s] naar Google+