Carnaval in Oeteldonk vieren? Doe ‘ns iets fris!

Den Bosch Nieuws

Campagne: Doe 'ns iets fris / Bron: Oeteldonksche ClubDEN BOSCH – De Oeteldonksche Club start dit jaar met de campagne ‘Doe ‘ns iets fris!’. Met deze milde campagne vraagt de Oeteldonksche Club aandacht voor het feit dat jongeren en alcohol geen goede combinatie vormen.

Het is de afgelopen jaren steeds vaker in het nieuws geweest, jongeren die steeds vaker en meer alcohol lijken te drinken. Ook de term ‘comazuipen’ komt steeds vaker voorbij. Binnen het Oeteldonkse carnaval is er nog geen sprake van een groot probleem, meldt de vereniging, maar de Oeteldonksche Club vindt wel dat het de verantwoordelijkheid moet nemen. Daarom is de milde campagne opgezet.

‘Doe ‘ns iets fris’ wordt samen met 130 ordenaorissen en de verschillende evenementen uitgedragen. De Oeteldonksche Club wil het bewustzijn vergroten, dat een glaasje fris het beste alternatief is. Het advies is voor jongeren, maar óók zeker voor volwassenen. In Oeteldonk hangen A3-posters met een een QR-code, die de bezoeker naar de Facebook-pagina van de GGD leidt.

Wat kies jij?
Er is een test waarin jij kan aangeven wat je gaat doen tijdens carnaval. Je ziet dan ook welke keuze de anderen hebben gemaakt. Doe de test!
Doe de test: Wat kies jij?

| Aangepast: 29 januari 2013 - 23:14
Delen:
Deel Carnaval in Oeteldonk vieren? Doe ‘ns iets fris! naar Google+