Hans Tervoort wint Kletsavonden in Den Bosch

Den Bosch Nieuws

Tweede kletsavond: Hans Tervoort als rayonhoofd van Oeteldonk / foto: Martijn de BieDEN BOSCH – Hans Tervoort uit Den Bosch heeft woensdagavond de Bossche Kletsavonden in café De Smidse gewonnen. Als rayonhoofd van Oeteldonk wist Tervoort de jury te overtuigen.

Het was niet de eerste keer dat Tervoort er met de Kletsmajoetel vandoor ging. Tijdens de uitreiking kwamen alle andere keren uitvoerig voorbij met de daarbij horende herinneringen. Inmiddels is de ketting met alle winnaars aardig lang geworden. “Ik nodig iedereen van 1.93 meter en groter dan ook uit om zich aan te melden”, grapte de winnaar, duidend op de lengte van de ketting.

Hans Tervoort met de Kletsmajoetel en Peer vaan den Muggenheuvel (foto: Martijn de Bie)
Hans Tervoort met de Kletsmajoetel en Peer vaan den Muggenheuvel (foto: Martijn de Bie)

Rayonhoofd
Hans Tervoort stond op de tweede kletsavond op 30 januari in De Stallen. Met de woorden “Het gaat door!” verscheen Hans Tervoort in kant-en-klare kiel op het podium. Hij sloot de tweede avond af. Het rayonhoofd van Oeteldonk had al snel door dat de intocht van de Hoogheid doorging. Tervoort was namelijk al bij de geraniummarkt gaan kijken. “Als er rode, witte en gele bloemen worden gekocht, gaat het door.”

| Aangepast: 7 februari 2013 - 00:36
Delen:
Deel Hans Tervoort wint Kletsavonden in Den Bosch naar Google+