HC Den Bosch speelt finale tegen SCHC op zaterdag 12 en zondag 13 april

Den Bosch Nieuws

HC Den Bosch speelt zaterdag en zondag de finale om de landstitel tegen SCHC uit Bithoven. Op zaterdag 12 april speelt HC Den Bosch thuis de eerste wedstrijd om 12.00 uur. Op zondag is de return tegen SCHC in Bilthoven. De wedstrijd begint ook dan om 12.00 uur.

Bij genoeg belangstelling rijdt er zondag een bus vanaf het complex van HC Den Bosch.

Nieuwe regels
Voor de finale zijn nieuwe regels ingesteld. De mogelijkheid van een derde wedstrijd wordt door de nieuwe regels uitgesloten. Er worden namelijk nog maar twee wedstrijden gespeeld.

Als er een gelijkspel uit de twee wedstrijden komt, is de ploeg met de meeste uitdoelpunten de winnaar. Komt ook hier geen winnaar uit naar voren, dan wordt er twee maal een verlenging met 7,5 minuut gespeeld. Het team dat als eerste scoort, wint de wedstrijd. Is er na de verlenging nog geen winnaar, dan volgen shoot-outs.

Foto’s en verslag komen zondag online

| Aangepast: 10 april 2014 - 14:11
Delen:
Deel HC Den Bosch speelt finale tegen SCHC op zaterdag 12 en zondag 13 april naar Google+