FC Den Bosch verlengt contract Alexander Mols

Den Bosch Nieuws

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Alexander Mols (22) over een tweejarig contract, opgebouwd uit een eenjarige overeenkomst, met een optie aan Bossche zijde voor verlenging met nog een seizoen.

Directeur Fred van der Hoorn over het verlengen van de overeenkomst met Alexander Mols: ,,Alexander is een aanvallend ingestelde speler die nog dagelijks progressie boekt. Met zijn snelheid en doelgerichtheid is hij in staat om voor veel dreiging te zorgen richting de tegenstander. Alexander kan zowel op de flanken als in het centrum uit de voeten en beschikt over een absolute wil om te slagen. Als technisch kader zien we zijn ontwikkeling met veel vertrouwen tegemoet en wensen we hem ook in de toekomst veel succes toe bij FC Den Bosch!”

Alexander Mols is geboren op 13 augustus 1991 in Veghel. Hij genoot zijn gehele opleiding bij Blauw Geel ‘38/ JUMBO, behoudens een uitstapje van een seizoen als eerstejaars A-junior bij Willem II. Als jeugdspeler bij Blauw Geel won hij tweemaal (als B- en als A-junior) met overmacht de Coen Dillen Trofee als meest scorende aanvaller van de provincie Noord-Brabant. Afgelopen zomer voegde Mols zich bij de selectie van FC Den Bosch. Tot op heden heeft hij 21 wedstrijden in de Bossche hoofdmacht gespeeld, waarin hij zes keer tot scoren kwam.

| Aangepast: 14 april 2014 - 14:43
Delen:
Deel FC Den Bosch verlengt contract Alexander Mols naar Google+