Dames HC Den Bosch gehuldigd tijdens Jazz in Duketown

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – De dames van HC Den Bosch zijn maandagavond tijdens Jazz in Duketown gehuldigd. Voorafgaand aan het optreden van Candy Dulfer kregen de hockeysters een toespraak van Burgemeester Rombouts én applaus van een volgestroomde parade. “Dit is toch wat anders dan op het bordes van het stadhuis, met een paar honderd toeschouwers”, aldus Robouts.

Trots toonden de Dames 1 de beker, schaal gevolgd door We are the Champions. Maartje Paumen beloofde met het team te proberen de prestatie te herhalen, zodat de hockeysters volgend jaar weer een dergelijke huldiging kunnen ontvangen. Paumen noemde de huldiging op Twitter een ‘fantastisch einde van een schitterend seizoen’.

| Aangepast: 25 mei 2015 - 21:39
Delen:
Deel Dames HC Den Bosch gehuldigd tijdens Jazz in Duketown naar Google+