Orlando Smeekes (33) voor één seizoen naar Den Bosch

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Orlando Smeekes (33) over een éénjarig contract, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen. De vleugelaanvaller komt transfervrij over van zondag topklasser WKE.

Trainer/coach René van Eck over het aantrekken van Orlando Smeekes: “Orlando is een ervaren aanvaller met veel snelheid, dreiging en diepgang. Ik heb met hem samengewerkt bij FC Carl Zeiss Jena en daar heeft hij als topsporter een goede indruk op me gemaakt. Die positieve indruk liet hij onlangs ook bij ons technisch kader achter na een stageperiode bij FC Den Bosch. Hij is fysiek ijzersterk, een echte winnaar en kan in de voorhoede op alle posities uit de voeten. Orlando is een speler die graag de wisselwerking met het publiek zoekt en voor hen door het vuur gaat. We kijken er naar uit om met hem te kunnen samenwerken bij FC Den Bosch.”

Orlando Smeekes is geboren op 28 december 1981, in Amsterdam. Smeekes begon zijn professionele voetballoopbaan in het seizoen 2000-2001 bij Telstar. De aanvaller kwam verder in de Nederlandse competitie uit voor FC Volendam, TOP Oss, Helmond Sport en Go Ahead Eagles. In de zomer van 2008 maakte Smeekes de overstap naar Duitsland en kwam hij achtereenvolgens uit voor Stuttgart Kickers, FC Carl Zeiss Jena en SV Wehen Wiesbaden, om vervolgens de overstap te maken naar Maritzburg United in Zuid-Afrika. Sinds november kwam Smeekes uit voor de amateurs van WKE in de zondag topklasse. Smeekes kwam in totaal tot op heden tot 296 competitieduels, waarin hij 66 keer wist te scoren.

| Aangepast: 11 juni 2015 - 21:34
Delen:
Deel Orlando Smeekes (33) voor één seizoen naar Den Bosch naar Google+