B.O.E.: schrijf je in voor de Bosch Open Expo in Den Bosch

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Bosch Open Expo (B.O.E.) is de grootste tentoonstelling in Brabant die wordt samengesteld door open inschrijving. Iedereen tot en met 15 jaar oud kan zijn of haar kunstwerk inzenden en strijdt zo voor een plek in de tentoonstelling ‘BOSCH OPEN EXPO’ die in het voorjaar van 2016 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt.

De werken worden na inschrijving anoniem gepresenteerd aan de jury die op 21 november 2015 de selectie voor de tentoonstelling maakt. In maart 2016 wordt de expositie geopend en hangen de werken op verschillende locaties in Den Bosch. De expositie strekt zich uit over reguliere tentoonstellingsplekken in de stad, zoals de Willem II Fabriek én in openbare plekken zoals het Stadskantoor.

Jheronimus Bosch
Het werk dat wordt ingeschreven moet op een manier passen in de slagschaduw van de grote expositie ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie‘, te zien van 13 februari tot en met 8 mei 2016. De grootste tentoonstelling met werken van Jheronimus Bosch, de reus op wiens schouders wij staan. De organisatie vraagt om die reden een korte motivatie bij het ingezonden werk.

Inzenden kan tot en met vrijdag 6 november via www.boschopenexpo.nl.

Bekijk hier het regelement.

| Aangepast: 3 oktober 2015 - 14:03
Delen:
Deel B.O.E.: schrijf je in voor de Bosch Open Expo in Den Bosch naar Google+