[VIDEO] Attenooije! – Un Wonder (winnaar presentatieprijs 57e Kw├Ękfestijn 2015)

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Attenooije! viel net als vorig jaar opnieuw in de prijzen met het Kw├Ękfestijn. Niet net als in 2014 met het winnende nummer, maar de presentatieprijs ging mee naar huis. De club begon het nummer met een onthulling van Knillis en Hendrien op een heuse sokkel, te midden van oetels in het moeras. Na ontvangst van de prijs, liet Knillis (Rob Stolzenbach) vanaf zijn sokkel tijdens het nummer weten de prijs groots te omarmen. “Wat zijn wij verschrikkelijk trots op deze presentatieprijs, dank jullie wel.”

Tweede werd UT met ‘Hoelang’, gevolgd door Andermans Jaske op de derde plek met ‘Kwek’.

| Aangepast: 18 november 2015 - 19:59
Delen:
Deel [VIDEO] Attenooije! – Un Wonder (winnaar presentatieprijs 57e Kw├Ękfestijn 2015) naar Google+