Kletsavonden 2016 in Café de Smidse: de deelnemers

Den Bosch Nieuws

De laatste weken voor carnaval breken aan en dus ook weer de Oeteldonkse Kletsavonden in de stallen van Café De Smidse in Den Bosch. Dit jaar gaan elf kletsers op de drie woensdagen voor carnaval strijden om de titel en de Kletsmajoetel.

Zoals gewoonlijk opent Erik Kivit de avond. De laatste woensdagavond wordt afgesloten met titelverdediger Sjef de Graauw. Tussendoor zien we onder andere Michelle Schouten optreden, vorig jaar debutant, en veteraan Monique Gloudemans. Hieronder zie je het overzicht van de data met de deelnemers.

1e avond: 20 januari 2016
Erik Kivit
Arie van Berkel
Marc de Bruijn
Wim Brouwers

2e avond: 27 januari 2016
Frank Damen
Johan Teunissen
Monique Gloudemans
Jeroen Deckers

3e avond: 3 februari 2016
Stephan van Hirtum
Michelle Schouten
Sjef de Graauw

| Aangepast: 1 januari 2016 - 19:43
Delen:
Deel Kletsavonden 2016 in Café de Smidse: de deelnemers naar Google+