Wandel rond in de Tuin der Lusten van Jeroen Bosch

Den Bosch Nieuws

Rondleiding Tuin der Lusten van Jeroen BoschDEN BOSCH – Er is veel te zien in de Tuin der Lusten, maar wat betekenen de figuren en waarom zijn ze door de bekendste schilder van Den Bosch, Jeroen Bosch, afgebeeld in het drieluik? Ontdek het in de digitale audiovisuele rondleiding door de Tuin der Lusten bij de NTR.

Zoom in, lees over de figuren, maar luister vooral wat de voice-over te melden heeft. In het drieluik zijn 15 punten waar de gids je mee naar toe neemt, zoals de Moren, de Vogels, ‘s-Hertogenbosch en de Brandende stad. Wil je zelf aan de slag? Ook dat kan, klik je een slag in de rondte en wordt expert in de Tuin der Lusten.

De rondleiding doe je, ook mobiel of met een tablet, via Tuinderlusten-jheronimusbosch.ntr.nl.

| Aangepast: 19 februari 2016 - 12:23
Delen:
Deel Wandel rond in de Tuin der Lusten van Jeroen Bosch naar Google+