Expositie Jeroen Bosch laatste twee weken extra lang open

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – Het Noordbrabants Museum heeft vanwege de aandacht voor de expositie rondom Jeroen Bosch de openingstijden wederom verruimt. Het museum is in de meivakantie, van 22 april tot en met 6 mei, dagelijks van 8 uur ’s ochtends tot 1 uur ’s nachts te bezoeken. In het slotweekend opent het museum zelfs ’s nachts de deuren, om aan de vraag te kunnen voldoen. Van zaterdagochtend 7 mei om 8 uur tot zondagavond 8 mei om 23 uur is het museum 39 aaneengesloten uren open voor publiek. ‘Met deze verruiming wordt tegemoet gekomen aan de onverminderd grote vraag naar tickets uit binnen- en buitenland’, is te lezen op de Bosch 500-website.

De laatste avond dat de tentoonstelling te zien is, is tevens de avond dat Bosch by Night de premiére beleeft. Deze werd uitgesteld vanwege het instorten van het Pearl-gebouw aan de Markt. Dit gebouw was onderdeel van de projectie.

| Aangepast: 8 april 2016 - 23:13
Delen:
Deel Expositie Jeroen Bosch laatste twee weken extra lang open naar Google+