Schrijf je in voor het Kwekfestijn: loting & inschrijving

Den Bosch Nieuws

Nu de zomer op zijn eind is, de dagen weer korter worden en het niet lang meer duurt voordat de blaadjes weer van de bomen vallen, weet elke Oeteldonker: het Kw├Ękfestijn komt er weer aan! Het Kw├Ękfestijn vindt dit jaar plaats op 12 november in de Grote Zaal van het Hoftheater.

Voor de deelnemende clubkes zijn onderstaande data m.b.t. inschrijving en loting dan ook niet te missen:

Zaterdag 17 september 2016 – Inschrijfformulier Kw├Ękfestijn liggen klaar en online inschrijven mogelijk
Locatie: Hotel Central en ook online!
Inschrijfformulieren voor Kw├Ękfestijn liggen klaar en kunnen afgehaald worden bij de receptie van Hotel Central. Na het succes van vorig jaar, kunnen clubskes zich dit jaar ook weer online inschrijven, via www.oeteldonk.org.

Zondag 16 oktober 2016 – Sluiting inschrijving Kw├Ękfestijn
Op zondagmiddag 16 oktober sluit de inschrijving. De inschrijfformulieren kunnen op zondag 16 oktober afgegeven worden bij Caf├ę Bar-le-Duc tussen 15.11 en 17.11 uur.

De commissie Kw├Ękfestijn is dan aanwezig om de schriftelijke inschrijvingen in ontvangst te nemen. Online inschrijvers kunnen de inschrijving online voltooien en hoeven niet naar Caf├ę Bar-le-Duc te komen, al zijn jullie natuurlijk wel welkom.
Locatie: Caf├ę Bar-le-Duc, Korenburgstraat 5 in Den Bosch

Wie zich dan nog niet online ingeschreven heeft, kan van 15.11 tot 17.11 uur hun inschrijfformulieren afgeven bij Caf├ę Bar-le-Duc.

Zaterdag 5 november 2016 – Loting Kw├Ękfestijn
Locatie: Theater aan de Parade
Welk clubke mag hoe laat haar Oeteldonkse lied ten gehore brengen op het Kw├Ękfestijn…? Dat wordt tijdens de loting bepaald.
Tijd: 10.33 ÔÇô 12.33 uur (zaal opent om 9.55 uur).

Bron: Oeteldonksche Club

| Aangepast: 19 september 2016 - 17:53
Delen:
Deel Schrijf je in voor het Kwekfestijn: loting & inschrijving naar Google+