Expositie fotocreaties met de Bosch-app

DEN BOSCH – In het Jeroen Bosch-jaar is de Bosch Camera App uitgebracht waarmee je beroemde figuren uit de werken van Jeroen Bosch in de huidige omgeving kunt zetten. Eindhovenaar Peter Tops probeert het maximale uit de app te halen en dat levert een aantal komische taferelen op.

Peter Tops post iedere dag, gedurende het gehele jaar 2016 op Facebook een foto uit Eindhoven met daarin figuren uit de schilderijen van Jheronimus Bosch, meldt Bosch 500. Zijn foto’s zijn te volgen op Facebook.

Lichtjeroute in Eindhoven:

Jeroen Bosch-figuren in de Efteling:

Bij de Wilhelminabrug:

Busje komt zo:

Zijn wonderlijke creaties zijn in het Werkwarenhuis (Tramkade 24, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch) te zien.

De Bosch Camera App is er voor Android en iOS

| Aangepast: 17 oktober 2016 - 15:01
Delen:
Deel Expositie fotocreaties met de Bosch-app naar Google+