Eerste kletsavond 2017 – foto’s

DEN BOSCH – De kop is eraf van de Oeteldonksche Kletsavonden 2017. Zoals de afgelopen jaren mocht Eric Kivit als eerst het podium betreden, om vervolgens door te gaan met Mark van der Heijden, Lucien Teurlings en Frank Damen.

Eric Kivit kwam op als Kikvorsch op weg naar het Olympique Carnavale, de Olympische Spelen voor carnaval dit jaar gehouden in China, in Hou Doe. “Ze kennen in China maar één ding van carnaval: dus ik ga als Kikvorsch.”

Mark van der Heijden nam het stokje over en deed een boekje open over Anja. Zij maakte hem het leven zuur, en nog steeds ‘want ze is nog niet dood’.

De derde van de vier kletsers deze avond was Luciën Teurlings, die deze avond alvast een voorproefje gaf van de veranderingen in Den Bosch en Oeteldonk, nu er een opvolger voor Burgemeester Rombouts komt.

De afsluiting van de eerste van de drie kletsavonden lag in handen van Frank Damen. In zijn vertolking van Jan Klaose de 5e gaf hij de Oeteldonkers iets om thuis over na te denken. Draag geen linksdragende onderbroeken als je rechtsdragend bent, want dan zul je geen Jan Klaose de 6e meer krijgen.

Aan het begin van de avond werd bekend dat fotograaf Jan Verhoef gestopt is bij de Oeteldonksche Kletsavonden.

| Aangepast: 8 februari 2017 - 23:49
Delen:
Deel Eerste kletsavond 2017 – foto’s naar Google+