‘Oeteldonk, van keinds af aon’ thema carnaval 2018 in Den Bosch

DEN BOSCH – Het thema voor carnaval in Oeteldonk 2018 is bekend: “Oeteldonk, Van Keinds Af Aon”.

Het thema werd zoals gebruikelijk om twaalf uur ’s nachts bij de begrafenis van Knillis bekendgemaakt. Niet vanuit een bakje, maar vanaf een trap bij Knillis. Het enthousiasme om het thema op te vangen was er niet minder om. Oeteldonkers, jong en oud, zochten gretig naar het briefje om het vervolgens te fotograferen, app’en en te posten op Facebook.

Ontwerpwedstrijd
Zoals voorgaande jaren is ook deze keer een embleemontwerpwedstrijd uitgeschreven. Alle ontwerpen moeten vóór zondag 30 april 2017 ingeleverd worden bij Ministerie van Evenementen, Houtwalstraat 2, 5241MB in Rosmalen.

De ontwerpen moeten als tekeningen in de juiste kleur worden ingestuurd op formaat 11x8cm. Dit kan een kleurenprint zijn of een digitaal bestand (EPS of JPEG op 300 DPI). Je mag maximaal 3 ontwerpen inzenden. Vermeld bij de inzendingen je voor- en achternaam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, email adres, m/v en je leeftijd. Let op: het embleem wordt in kleur geborduurd.

De jury maakt uiteindelijk een selectie van alle inzendingen waar de winnaar uit gekozen wordt. Het winnende ontwerp wordt gebruikelijk rond september bekend gemaakt, maar over de datum is nu nog niets bekend.

Aangepast: 28 februari 2017 - 23:59
Delen:
Deel ‘Oeteldonk, van keinds af aon’ thema carnaval 2018 in Den Bosch naar Google+