Villa Pardoes te gast bij FC Den Bosch – RKC Waalwijk

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft de traditie om bij elke thuiswedstrijd een podium te bieden aan een maatschappelijke groepering. Dit podium wordt geboden in samenwerking met diverse sponsors die het toejuichen dat de Bossche club zich inzet voor de maatschappij. Bij de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen RKC Waalwijk (vrijdag 17 maart, 20.00 uur), zal de aandacht uitgaan naar Villa Pardoes.

Chantal Frijters van Villa Pardoes over de samenwerking met FC Den Bosch: “175 vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter Villa Pardoes en zorgen ervoor dat jaarlijks 600 gezinnen met een ziek kind een geweldige vakantie beleven bij Villa Pardoes. Dankzij het mooie aanbod van FC Den Bosch kunnen zij genieten van een zorgeloze avond uit tijdens de spannende streekderby FC Den Bosch – RKC Waalwijk. Wij wensen hen een mooie voetbalavond toe!”

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Aangepast: 17 maart 2017 - 14:19
Delen:
Deel Villa Pardoes te gast bij FC Den Bosch – RKC Waalwijk naar Google+