Verkiezing ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar’: meld je aan

Den Bosch Nieuws

DEN BOSCH – D66 Den Bosch organiseert voor de vijfde achtereenvolgende keer de verkiezing ‘Onderwijsvrijwilliger
van het jaar’. Met deze verkiezing wil D66 vrijwilligers in het basisonderwijs in het zonnetje zetten. Scholen kunnen hun voorleesouder, klusouder, klaar-over of andere vrijwilliger nomineren waarna de jury in april de winnaar bepaalt.

“Voor scholen zijn vrijwilligers van ongelofelijke meerwaarde en zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden” aldus Bilal Kaya (D66). “Vrijwilligers zorgen voor net dat beetje extra energie die scholen een plezierige leeromgeving maken voor de kinderen”, aldus Kaya. De jury bestaat volledig uit mensen die werkzaam zijn in het onderwijsveld. Afgelopen jaar werd Gerda Van Puijenbroek uitgeroepen tot onderwijsvrijwilliger van 2016.

Inzendingen en ondersteuning

Alle basisscholen in de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben inmiddels een brief ontvangen over de verkiezing. In deze brief vraagt D66 aan de leerlingen welke vrijwilliger ze willen nomineren. De leerlingen kunnen een vrijwilliger nomineren door een brief te schrijven en die nominatie eventueel ondersteunen met een bijbehorende tekening.

Nominaties kunnen worden verzonden naar: onderwijsvrijwilliger@gmail.com. De deadline voor de inzending is maandag 3 april.

Delen:
Deel Verkiezing ‘Onderwijsvrijwilliger van het jaar’: meld je aan naar Google+