Stichting Tess te gast bij FC Den Bosch – MVV Maastricht

FC Den Bosch heeft de traditie om bij elke thuiswedstrijd een podium te bieden aan een maatschappelijke groepering. Dit podium wordt geboden in samenwerking met de FC Den Bosch Foundation en diverse sponsors die het toejuichen dat de Bossche club zich inzet voor de samenleving. Bij de wedstrijd van aanstaande vrijdag tegen MVV Maastricht (vrijdag 7 april, aanvang 20.00 uur), zal de aandacht uitgaan naar Stichting Tess.

Jan Mathijssen van Stichting Tess over de samenwerking met FC Den Bosch: “Stichting Tess kan al jaren rekenen op de warme steun van FC Den Bosch en haar supporters. Ook dit jaar heeft FC Den Bosch onze stichting weer de mogelijkheid geboden om aandacht te vragen voor onze goede zaak, om onze partners een leuke voetbalavond te bezorgen en om te collecteren bij een thuiswedstrijd in Timmermans Infra Stadion De Vliert. Elke euro die de stichting ontvangt is vanzelfsprekend van harte welkom en wordt volledig ten goede van het kind besteed.”

Stichting Tess
De belangrijkste doelstelling van Stichting Tess is om kinderen met het syndroom van Down, autisme of een andere verstandelijke en/of motorische beperking in de leeftijd van vier tot en met achttien jaar de mogelijkheid te bieden om dolfijn ondersteunende therapie op Curaçao te volgen, bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC). Dit doet de stichting in een organisatie waar zowel bestuur als vrijwilligers gratis hun werkzaamheden verrichten en de ouders via ouderparticipatie mee helpen om geld op te halen voor alle kinderen op de wachtlijst.

Meer informatie over Stichting Tess is te vinden op www.stichtingtess.nl.

Aangepast: 6 april 2017 - 12:20
Delen:
Deel Stichting Tess te gast bij FC Den Bosch – MVV Maastricht naar Google+