FC Den Bosch legt drie jeugdtrainers vast

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met een drietal jeugdtrainers. Sandra Swinkels, Hanky Leatemia, en Stef Wijlaars zijn het komende seizoen verbonden aan de RJO FC Den Bosch Jeugdopleiding.

Sandra Swinkels zal komend seizoen de keepers van het basisplan O13, O14 en O15 op zich nemen. Hanky Leatemia krijgt de O19 onder zijn hoede. Leatemia is geen onbekende binnen FC Den Bosch. In het verleden was hij als techniektrainer, assistent trainer en trainer van Jong FC Den Bosch al aan de club verbonden. Stef Wijlaars wordt trainer/coach van het team O14. Wijlaars keert als voormalig jeugdspeler van PSV, talent uit de jeugdopleiding van FC Den Bosch en speler van het eerste elftal van de Bossche club, terug op het oude nest.

Wiljan Vloet is zeer content met het vastleggen van dit drietal jeugdtrainers: “Met de aanstelling van deze trainers hebben we opnieuw een mooie stap in de goede richting gezet voor de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch. Goede jeugdtrainers met bijpassende kwaliteiten zijn essentieel om onze jeugdopleiding te laten slagen. Alle drie de trainers zijn bekenden van de club en ik kijk er naar uit om intensief met hen samen te werken. Met deze mensen gaan we de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch naar een hoger niveau tillen.”

Aangepast: 14 april 2017 - 20:04
Delen:
Deel FC Den Bosch legt drie jeugdtrainers vast naar Google+