Hippe Happen Festival komt eraan

DEN BOSCH – Op 22, 23 en 24 september wordt voor de derde keer het Hippe Happen Festival georganiseerd op het Strandje in de Groote Wielen in Rosmalen. Dit familiefestival met keukens op wielen, live muziek en kidsfun wordt georganiseerd door vijf vrijwilligers die samen Stichting Hippe Happen vormen. “Tot nu toe wordt er ieder jaar iets ludieks toegevoegd aan het festival. Het festival wordt hiermee niet groter, wel nog leuker”, vertelt Marga Hazenberg, één van de organisatoren.

Dit jaar zit er een magisch tintje aan het festival. Zo komen er theaterwagens waar gasten betoverd en vermaakt worden met cabaret, een illusionist, en meer acts voor volwassenen en kindervoorstellingen! Het theaterteam is volop bezig om een mooie programmering voor deze theaterwagens te maken. Naast de theaterwagens zal een loungearea opgezet worden op het strand met DJ-muziek. Hier kan heerlijk gedanst en gesjanst worden in het zand. De organisatie is hiervoor nog op zoek naar lokaal DJ-talent!

Verrassend
In de editie van 2017 zijn nog een meer extra verrassende elementen terug te vinden. Nieuwe ludieke foodtrucks zoals Vega met ballen, Rich Pork, The Oysterman, Buskruid en Friettheater zijn een mooie aanvulling op foodtrucks die al eerder te zien en te proeven waren bij het festival. De Platenbus zal voor de derde keer aanwezig zijn én neemt ‘Badje bij’ mee. Wat dat is? Maak het mee tijdens het Hippe Happen Festival in september! Laat je verrassen tijdens de derde editie.

Meer info
De vertrouwde ingrediënten van het Hippe Happen Festival zijn er dit jaar uiteraard ook weer en zorgen voor vermaak en lekker eten en drinken voor jong en oud. Blijf gemakkelijk op de hoogte via Facebook, Instagram, de gratis Hippe Happen App en hippehappenfestival.nl.

Delen:
Deel Hippe Happen Festival komt eraan naar Google+