Onthulling Knillis in Oeteldonk vanaf 2018: ‘vanuit een voet omhoog’

DEN BOSCH – Boer Knillis zal komende carnaval uit een voet omhoog komen. Dat werd tijdens de vergadering van het Boerenparrelement bekend. Op de dinsdag van carnaval zal de bekendste boer van Oeteldonk daar ook weer in verdwijnen, maakte Minister President van de Oeteldonksche Club Sander van de Gevel bekend.

Daarmee krijgt Oeteldonk wederom een andere onthulling. Er zijn twee gegadigden om de constructie te maken, waar de ministerraad binnen twee weken een keuze uit maakt. De constructie moet zo’n 11 jaar meegaan en zal 21.500 euro kosten. Schetsen zijn tijdens de vergadering niet getoond, maar voor het publiek zal qua uitstraling niet veel veranderen. “Het binnenwerk van Knillis wordt misschien aangepast, maar aan de buitenkant blijft ie hetzelfde”, aldus de Minister President.

Delen:
Deel Onthulling Knillis in Oeteldonk vanaf 2018: ‘vanuit een voet omhoog’ naar Google+