John Vos nieuwe keeperstrainer FC Den Bosch

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met John Vos (30) over een contract als keeperstrainer voor het profplan van de Bossche club voor de O17, O19, Jong FC Den Bosch en het eerste elftal. Vos komt FC Den Bosch met ingang van 1 juli op vaste basis versterken.

Algemeen directeur Bert Wernke is content met de toevoeging van John Vos aan het technische kader van FC Den Bosch: “John is een oude bekende van FC Den Bosch die zowel als keeper en als keeperstrainer veel ervaring heeft opgedaan in de voetballerij. We zien in hem een uitstekende toevoeging aan het technisch kader van de club en zijn blij dat hij de weg naar De Vliert weer heeft gevonden. Met zijn kennis, ervaring en inzet zijn we ervan overtuigd dat we in hem een geschikte opvolger hebben gevonden van Jan van Grinsven. We kijken er naar uit om met John aan de slag te gaan.”

Delen:
Deel John Vos nieuwe keeperstrainer FC Den Bosch naar Google+