Jens van Son naar FC Den Bosch

DEN BOSCH – FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt over een meerjarig contract met middenvelder Jens van Son (29). Van Son komt over van het Limburgse Roda JC en zal de Bossche gelederen per heden komen versterken.

Trainer/coach Wil Boessen is content met de komst van Jens van Son naar FC Den Bosch: “Jens is een ervaren middenvelder die al veel wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam heeft staan. Hij is een zeer gedreven speler die veel strijd en energie levert in zijn spel. Jens is een echte teamplayer die op het middenveld op meerdere plekken inzetbaar is en ook in de achterhoede uit de voeten kan. Met Jens hebben we de extra ervaren kracht in de as van het veld gevonden die we zochten. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!

Delen:
Deel Jens van Son naar FC Den Bosch naar Google+