Middenvelder Muhammed Mert naar FC Den Bosch

DEN BOSCH – Den Bosch heeft zich voor seizoen 2017-2018 versterkt met Muhammed Mert (22). De aanvallende middenvelder komt de Bossche selectie per heden op amateurbasis versterken en komt over van de IJslandse ploeg Vikingur Reykjavik.

Trainer/coach Wil Boessen is content met de komst van Muhammed Mert naar FC Den Bosch: “Met Muhammed hebben we de aanvallende positie op het middenveld ingevuld waar we nog naar op zoek waren. Muhammed is creatief in de korte ruimte, heeft een goede dribbel, tactisch inzicht en is in staat om zijn medespelers in scoringspositie te brengen. Met Muhammed hebben we, eventuele buitenkansjes daargelaten, naar alle verwachting onze selectie compleet voor de competitiestart. We kijken er naar uit om met hem te gaan samenwerken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!”

Delen:
Deel Middenvelder Muhammed Mert naar FC Den Bosch naar Google+