Kinderboerderij Bossche Hoeve in de Kruiskamp in Den Bosch krijgt steuntje in de rug

DEN BOSCH – Bosschenaren nemen steeds vaker zelf initiatief in het veranderen van de samenleving. Vooral in het begin kunnen ze daarbij best een steuntje in de rug gebruiken. De stichting Bossche Hoeve krijgt daarom een bijdrage van de gemeente Den Bosch.

De Bossche Hoeve is een kinderboerderij in de Kruiskamp. De stichting wil deze omvormen naar een Natuur Educatief Centrum om kinderen uit de buurt te laten spelen en kennis te laten maken met de natuur. In de kruidentuin kweken, onderhouden en plukken buurtbewoners hun eigen kruiden. Hierdoor krijgen ze de kans om elkaar ontmoeten en samen te werken.

Fonds voor sociale vernieuwing
Het Maatschappelijk Initiatieven Fonds geeft een kans aan vernieuwende dienstverlening op sociaal gebied voor en door bewoners. Het draagt bij aan de vernieuwing van het aanbod op het terrein van zorg, welzijn, hulp en ondersteuning.

Aangepast: 13 juli 2017 - 18:41
Delen:
Deel Kinderboerderij Bossche Hoeve in de Kruiskamp in Den Bosch krijgt steuntje in de rug naar Google+