Den Bosch beleeft eerste Bossche Waterweek

DEN BOSCH – Van 14 tot 17 september krijgt Den bosch de eerste Bossche Waterweek: vier dagen vol activiteiten op- en rond het Bossche water!

Het idee voor de Bossche Waterweek is simpel: ‘bundel zoveel mogelijk bestaande activiteiten op het water in een week en presenteer dit onder een gezamenlijke noemer’. Dit resulteert in zo’n veertig verschillende activiteiten waaronder bekende activiteiten zoals Maritiem ‘s-Hertogenbosch, Swim to Fight Cancer en de Rubberbotenparty, maar ook nieuwe activiteiten waaronder de 6kampXL in het Paleiskwartier, de Drijf-Inn Movienight op de Dieze en de wereldrecordpoging waterpistolengevecht op de Bossche Markt!

Suppen, zeilen en strandfeest
Maar er is nog veel meer. Na de officiële opening kun je Suppen over de Dommel, naar de Drijf-In Movie-Night en de Drakenbootrace op de Dieze. Wie honger heeft, zijn er bijvoorbeeld het pop-up restaurant Yes Chef! en de Zilte Zondag, voor de kinderen is er Kindermaritiem, het Waterfun-plein en zeilen op de Ertveldplas. Voor de jongeren is er natuurlijk het strandfeest op de Witte Sieb en de Harbourparty op de Tramkade.

Bossche Waterweek-app
Het programma van de Waterweek is divers; sport, cultuur, wetenschap en recreatie komen samen. De verschillende activiteiten worden verbonden met een Watertaxi die je via de Bossche Waterweek-app kunt oproepen. In deze app is ook alle informatie te vinden over het programma, maar ook waar je wat kunt eten of waar de toiletten staan.

Check de website voor meer informatie of download de gratis app via de Appstore voor Apple en Google Play voor Android.

| Aangepast: 28 augustus 2017 - 20:09
Delen:
Deel Den Bosch beleeft eerste Bossche Waterweek naar Google+