Aanvaller Edoardo Ceria keert terug bij FC Den Bosch

Een oude bekende van FC Den Bosch keert terug in Stadion De Vliert: aanvaller Edoardo Ceria zal de Bossche formatie voor één seizoen versterken. Ceria komt over van Atalanta B.C. (ITA) en komt per direct aan de slag gaan

In het seizoen 2014-2015 speelde Ceria ook al in het blauw-witte shirt en kwam tot 33 duels voor de Bossche club, waarin hij vier keer wist te scoren. Na zijn verhuurperiode aan FC Den Bosch vertrok de Italiaanse aanvaller naar Atalanta B.C. dat hem achtereenvolgens uitleende aan US Arezzo (ITA), AC FeralpiSalò (ITA) en het Slowaakse FC Spartak Trnava.

Trainer/coach Wil Boessen is content met de komst van Edoardo Ceria naar FC Den Bosch: “Edoardo is een talentvolle speler die zijn opleiding heeft genoten bij een van de grootste clubs in Europa. Hij is technisch vaardig, heeft een goede actie en voorzet in huis en is op beide flanken in de aanval inzetbaar. Wij hebben de overtuiging dat Edoardo zich bij ons verder kan ontwikkelen en wensen hem veel succes toe in het shirt van FC Den Bosch!”

| Aangepast: 31 augustus 2017 - 20:31
Delen:
Deel Aanvaller Edoardo Ceria keert terug bij FC Den Bosch naar Google+