Kaartverkoop Kwekfestijn: de data en tijden

De kaartverkoop voor het 59e Kw猫kfestijn, dat op 18 november plaatsvindt, begint in het eerste weekend van november. Dat is bekendgemaakt door de Oeteldonksche Club.

Op vrijdag 3 november hebben Moeraspachters en Gr么么tpronkers vanaf 14:00 uur de mogelijkheid om kaarten te kopen in de voorverkoop. “Moeraspachters kunnen 茅茅n gratis kaart ophalen en hebben de mogelijkheid om maximaal twee kaarten bij te kopen voor 100% van de prijs”, meldt de website. “Gr么么tpronkers krijgen 茅茅n gratis kaart opgestuurd (en hoeven deze dus niet op te halen) en hebben de mogelijkheid om maximaal twee kaarten bij te kopen voor 100% van de prijs.”

De overige kaarten voor leden gaan zaterdag 4 november in de verkoop. Hiervoor begint vanaf 9:55 uur het uitdelen van volgnummers. De verkoop zelf begint om 12.00 uur. “Hereboeren/Landsvrouwen kunnen 茅茅n kaart tegen 50% reductie kopen en kunnen daarnaast maximaal twee kaarten bijkopen voor 100% van de prijs. Overige leden (Gr么么t Boer / Durske en Clubkesleden) kunnen maximaal drie kaarten kopen voor 100% van de prijs”, aldus de website.

Niet-leden kunnen dinsdag 7 november een kaartje kopen. Houd de website van de Oeteldonksche Club in de gaten voor wijzigingen.

Bron: Oeteldonksche Club

| Aangepast: 19 september 2017 - 18:57
Delen:
Deel Kaartverkoop Kwekfestijn: de data en tijden naar Google+