FC Den Bosch lanceert activiteitenprogramma ‘Voetbal en Fun’

Met het oog op nog meer sportieve betrokkenheid van de jeugd in de stad en regio introduceert FC Den Bosch per heden een nieuw initiatief genaamd ‘Voetbal & Fun’. Hiermee zet FC Den Bosch de lijn door waarin het zich al jaren met veel plezier inzet om de jeugd in ’s-Hertogenbosch en omgeving nauw te betrekken bij de Bossche club. Zo hebben kinderen tot en met 12 jaar sinds enkele seizoenen gratis
toegang tot de thuiswedstrijden van FC Den Bosch in Stadion De Vliert én de mogelijkheid om voor slechts € 5,00 lid te worden van Kidsclub ‘Junior Dragons’.

Voetbalactiviteiten voor kinderen op elk niveau
FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’ organiseert gedurende het seizoen diverse sportieve voetbalactiviteiten voor de jeugd, van 6 tot en met 14 jaar. Zo worden er voetbalkampen, voetbalclinics, scoutingsdagen
en trainingen georganiseerd, alle onder begeleiding van spelers en/of trainers van FC Den Bosch. Manager algemene zaken Theo Teelen over ‘Voetbal & Fun’: “Tijdens de activiteiten die we gaan
organiseren maken de kinderen op sportieve wijze kennis met FC Den Bosch. Voetbalplezier, actieve beweging en gezondheid staan hierbij centraal. De kinderen die deelnemen krijgen niet alleen leuke
activiteiten aangeboden. Tevens worden zij kosteloos ingeschreven voor Kidsclub ‘Junior Dragons’ en ontvangen zij als deelnemer enkele leuke attenties, zoals een heus FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun-
certificaat’, als bewijs van deelname.”

De trainers van FC Den Bosch ‘Voetbal & Fun’ dragen er zorg voor dat iedere kind binnen zijn of haar leeftijdscategorie kan meetrainen en voetballen met deelnemers die van een gelijkwaardig voetbalniveau zijn. Dit draagt op positieve wijze bij aan de sportiviteit van de deelnemers en zorgt er voor dat de activiteiten toegankelijk zijn voor alle kinderen. Voetbal en fun gaan hierbij hand in hand.

Inschrijvingen per heden

De inschrijvingen voor de verschillende activiteiten van ‘Voetbal & Fun’ zijn inmiddels geopend. Per heden hebben kinderen de mogelijkheid om zich aan te melden voor de eerste keeperstalentendagen, voetbalclinics én zondagtrainingen. Inschrijven kan via http://www.fcdenbosch.nl/voetbal-fun.

| Aangepast: 21 september 2017 - 21:22
Delen:
Deel FC Den Bosch lanceert activiteitenprogramma ‘Voetbal en Fun’ naar Google+