Loop de bevrijdingsroute met foto’s en video

Oktober is een belangrijke maand voor Den Bosch. In oktober 1944 trokken de bevrijders vanuit het oosten de stad binnen om de Bosschenaren van de bezetter te bevrijden. Een deel van de route is dankzij De Bossche Tijdmachine te lopen. Daarbij krijg je op bepaalde punten tekst en uitleg aan de hand van foto’s en video’s.

De route van ‘het spoor van de bevrijders’ begint aam de Graafseweg 105 en leidt richting de binnenstad. “De wandeling zit nog in de experimentele fase”, meldt Erfgoed ‘s-Hertogenbosch, “en is te lopen via een mobiele web app op de website van De Bossche Tijdmachine en via de website ’s-Hertogenbosch op de Kaart”.

Foto: Erfgoed ’s-Hertogenbosch, collectie THA, 58700

| Aangepast: 26 oktober 2017 - 22:47
Delen:
Deel Loop de bevrijdingsroute met foto’s en video naar Google+