Fc Den Bosch speelt gelijk tegen Helmond Sport

Het Brabantse duel tussen FC Den Bosch is vrijdagavond in een gelijkspel geƫindigd tegen Helmond Sport. Voor thuispubliek werd het 2-2.

De ploeg van trainer Wil Boessen zette direct druk en dat resulteerde na tien minuten in een doelpunt. Dennis Kaars schoot van buiten het strafschopgebied de bal tegen de touwen. Acht minuten maakte Arne Naudts voor Helmond Sport de voorsprong ongedaan met het tweede doelpunt in de wedstrijd en tevens de gelijkmaker.

Na de rust kwamen beide ploegen met net zo veel honger naar doelpunten terug het veld op, als ze eraf gingen. Helmond Sport kreeg binnen een kwartier de kans om op voorsprong te komen door een penalty. FC Den Bosch-doelman stopte de bal, maar kreeg 7 minuten later alsnog de bal achter zich, door een schot van invaller Charlton Vicento. FC Den Bosch kwam nog wel terug door een treffer van Bart Biemans en dat was direct het laatste keer dat de bal in een doel belandde: 2-2.

| Aangepast: 28 oktober 2017 - 14:32
Delen:
Deel Fc Den Bosch speelt gelijk tegen Helmond Sport naar Google+